Vær med til årets fedeste arrangement i SAF-regi!

Fredag d. 28. oktober fra kl. 17 kombinerer vi uddelingen af prisen til årets EØ’er med studiets 15 års jubilæum. Der vil i løbet af aftenen blive holdt forskellige oplæg, serveret lækker mad, og være rig mulighed for at snakke med studiekammerater fra alle årgange.

Yderligere håber vi også at et par alumner har mod på at kigge forbi, så man tilmed kan møde nogen med erfaring fra erhvervslivet.

Til sidst på den officielle del af arrangementet, vil der blive uddelt nogle mere uformelle priser, hvortil du har mulighed for at indstille dine studiekammerater i de forskellige kategorier nederst på siden – knyt endelig en kommentar på, hvorfor netop DENNE/DISSE person(er) skal vinde en pris!

Som afslutning har vi lavet et godt tilbud med Klubben, hvorfor vi håber at festen vil fortsætte der.

Da der vil være fuld forplejning til dette arrangement, vil der være en brugerbetaling på 50 kr. som skal falde umiddelbart efter tilmelding.

 

Programmet for aftenen: Med forbehold for ændringer på dagen

17:00-17:30 Velkomstdrinks og fotografering

17:30-17:40 Velkomst ved Lise og Tor

17:40-18:00 Status på studiet

18:00-18:40 Forret

18:40-19:15 EØ-Pris og alumne oplæg

19:15-20:00 Hovedret

20:00-20:30 Uofficielle priser

20:30-22:00 dessert, hygge og spil

22:00 KLUBBEN

 

Årets russer: En rusling der har udmærket sig på den ene eller anden måde. Vedkommende må gerne have bidraget positivt til det sociale på sit hold, såvel som på tværs af holdene.

Årets initiativtager: En EØ studerende der har udmærket sig ved at bidrage til studiet med et særlig godt initiativ. Dette kan både være af social som faglig karakter. Ligeledes kan initiativet både have henvendt sig til hele studiet såvel som en mindre gruppe.

Årets sejrEn EØ studerende eller et hold, der har opnået noget helt særligt. Dette kan være sejr i rusuge aktiviteter, bestået en bestemt eksamen, vundet en af konkurrencerne til Danmarks Største, vundet en omgang Bezzer Wizzer i Klubben, you name it.

Årets danser: En hvis bidrag til dansegulvet skaber en helt speciel stemning. Vedkommende lyser altid dansegulvet op på sin egen og unikke måde.

Årets slæng: Denne gruppe ser man sjældent opdelt. Oftest sidder de ved siden af hinanden til forelæsninger, følges ad på cykel, og hjælper hinanden hjem fra en lidt for våd bytur.

 

Vi glæder os til at se og høre fra jer!

SAF-bestyrelsen