Arrangementer

SAF er en forkortelse for Soc’ernes aktivitetsforening. Derfor er vores primære opgave at arrangere både spændende og lærerige faglige- og sociale arrangementer for dig og dine medstuderende!

SAFs arrangementer er for dig, der er i gang med at læse en bachelor i erhvervsøkonomi med tilvalg eller har gjort og er nu er ved at læse en kandidat. Men de er også for dig, der har et andet hovedfag og læser erhvervsøkonomi som dit tilvalgsfag!

Ved at deltage i SAFs arrangementer får du muligheden for at udvide dit sociale netværk og komme endnu tættere på dine studiekammerater. Derudover giver de faglige arrangementer dig input til, hvordan du skal forholde dig til forskellige vigtige elementer i din uddannelse, b.la. når du skal vælge dit tilvalgsfag eller skrive din bachelor. Du får også muligheden for at sparre med ældre studerende, hvilket altid er en fordel!

Under fanen “Arrangementer” kan du finde både hvilke faglige og sociale arrangementer, der er blevet holdt tidligere, men også de begivenheder, der ligger i vente i løbet af semesteret. Så tjek det ud!

 

Har du et forslag til et SAF-arrangement? Så er du mere end velkommen til at sende os en mail på safaktivitetsforening@gmail.com eller skrive til os over vores Facebookside. Vi er altid interesseret i nye spændende idéer!

Du kan også se billeder fra tidligere arrangementer i vores galleri.

Vi glæder os til at se dig!