Faglige

Faglige arrangementer

Velkommen til SAFs faglige arrangementer!

Faglige arrangementer kan hjælpe med at guide dig i gennem nogle af de store beslutninger, der kommer løbende på dit studie. Herunder beslutninger omhandlende valgfag, tilvalg, bachelorskrivning og valg af kandidat. SAFs faglige arrangementer er dog også meget mere end det!

De faglige arrangementer giver dig også muligheden for at networke med spændende virksomheder, når vi blandt andet inviterer til virksomhedsbesøg eller karriere aften. Hold øje med de kommende begivenheder her på siden, så du er opdateret på, hvornår der igen kommer et lærerigt arrangement!

Karriere aften

I efterårs semesteret 2020 holdt SAF karriere aften for alle SOC-studerende, hvilket var en kæmpe succes. Vi havde besøg af Salling Group, PWC, IBM og Elopak, som hver især holdt et oplæg som handlede om alt mellem at arbejde i virksomheden samt vejen dertil. Grundet covid-19 måtte arrangementet omlægges til online, men det holdt ikke de studerende tilbage fra at få stillet deres nysgerrighed af de fire store virksomheder, som vi havde besøg af. Efterfølgende kunne alle de deltagende i arrangementet hente en menu hos Burger Shack!

Vi ser frem til flere spændende arrangementer som karriere aftenen!