Sociale

SOCIALE ARRANGEMENTER

Velkommen til SAFs sociale arrangementer!

Ud over de faglige arrangementer, gør vi også meget ud af at samle de studerende til sociale arrangementer, hvor du får lov til at få en pause fra læsningen og lægge skolebøgerne lidt på hylden. Ved at deltage i de sociale arrangementer, får du muligheden for at knytte et endnu tættere bånd med din årgang, men ligeledes muligheden for at lære studerende fra alle øvrige årgange at kende!

Der bliver afholdt flere sociale arrangementer i løbet af semesteret, og du kan finde et overblik over disse under “kommende arrangementer”. Vi afholder hvert år en bowlingturnering for hele studiet, og øvrige år har der eksempelvis også været afholdt “Tour de Fredagsbar”, sommerfest og julefrokost! Vi opfordrer alle SOC studerende til at være en del af arrangementerne, da det helt klart styrker sammenholdet på studiet og blot gør det endnu sjovere at læse en BA SOC.

Online Banko

I år har vi desværre måtte aflyse flere af de ellers planlagte arrangementer og er blevet nødsaget til at tænke i nye baner. Derfor afholdt vi i april 2021 et stort online banko arrangement for alle SOC studerende, hvor der var præmier for cirka 10.000 kr! Arrangementet fik stor opbakning og studerende fra alle semstre deltog, hvilket bidrog til en endnu festligere aften for alle.

Præmierne bestod blandt andet af sponsorater fra Golfskoven, Aarhus Boulders, Klubben, Pure shots, CA, Jacobsens Bakery, Klatresjov, Hungry, Just Eat, Aarhus Padel Tennis og SAF!

Glæd jer til en masse fede arrangementer i fremtiden!