Kære soc’ere!

Til denne torsdags meet-up skal vi se, hvem der er vant til at færdes på de bonede badminton gulve! Der kan maks. være 40 til denne begivenhed, så det er med at få meldt sig til. Der vil være en bruger betaling på 40,- som går til leje af hallerne, fjerbolde samt frugt mellem kampene.

Tilmeldningen foregår således:
– Man trykker deltager på begivenheden
– Man overfører 40,- på mobilepay til 28497340 (Daniel Vakili) med teksten “Sit navn, semester”
– Tilmeldning er ikke sket før pengene er blevet overført
– Ved for mange tilmeldte går vi efter “først-til-mølle princippet og pengene vil blive retuneret.

Der spilles double, så husk at team op med en studiekammerat og kom og få en hyggelig aften med dine medstuderende. Man skal selv medbringe ketcher, ellers kan disse lejes for 40,- hos DGI. Der er mulighed for omklædning og bad.

Lidt historie om Badminton:
Sporten har angiveligt rødder tilbage til det gamle Grækenland og en række lande i Østen. Den moderne udgave kan spores til Indien, hvor britiske soldater i 1860’erne tog en børneleg til sig, der gik ud på at holde en fjerbold i luften med en ketsjer. Soldaterne tilføjede et net, og dermed var badminton født.

Den fik navn efter hertugen af Beauforts residens Badminton House. Nogle af de indiske soldater spillede her med hertugens børn, og de begyndte at omtale spillet som Badminton. De internationale mål for badmintonbanen er præcis de samme som hallens.

Den første badmintonklub Bath Badminton Club, blev stiftet i 1877 i nærheden af Badminton House, og i 1893 nedskrev det engelske badminton forbund et regelsæt der stort set svarer til nutidens.

Verdens hårdeste badmintonslag blev målt til en fart på 493 km/t af Tan Boon Heong